crawl me
Onroerend Goed Lexicon Nederlands-Duits: u krijgt alvast gratis toegang

Achter de schermen werken wij al een hele tijd aan dit nieuwe Lexicon. Ongeveer 90% is nu in het Duits vertaald en we verwachten er eind 2021 mee klaar te zijn. In de tussentijd mag u er gratis gebruik van maken.

Beste gebruiker,

U kunt aan de slag met dit gereedschap voor echte professionals: het Onroerend Goed Lexicon / Immobilien-Lexikon!

Hoe werkt het
Het wijst zich vanzelf. Of u nu zoekt op een ingangswoord, ‘aanbouw’, of een woordcombinatie, ‘in aanbouw nemen’, u vindt altijd wat u zoekt!

Wat staat erin
In het Onroerend Goed Lexicon vindt u vertalingen van terminologie uit de onroerendgoedsector, maar ook termen uit aangrenzende gebieden zoals architectuur, bodemkunde, civiele techniek, economie, makelaardij, marketing, milieuwetenschappen, planologie, recht, taxatie, het verzekeringswezen en relevante wetten. U zult versteld staan van wat u er allemaal in kunt vinden.

Duits-Nederlands
U kunt in het Onroerend Goed Lexicon ook Duits-Nederlands zoeken. Hiervoor klikt u op 'NL-DE' onder de zoekbalk, dit verandert dan in 'DE-NL'. Om weer Nederlands-Duits te zoeken, klikt u op het blokje 'DE-NL'.

Unieke service
U kunt een term aan de samensteller voorleggen via de knop ‘Contact’. Tijdens kantooruren krijgt u doorgaans binnen 30 minuten antwoord: een unieke service!

Hebt u inhoudelijke vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Gateway Woordenboeken:

Aart van den End
info@gatewaywoordenboeken.nl
0575 769 156
www.gatewaywoordenboeken.nl

Datum: 30-11-2021
Aantal lemma's: 47.729
Aantal voorbeeldzinnen: 29.355
Laatst toegevoegd: